Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

UNIQ Estates

Icon separation

UNIQ Estates is gespecialiseerd in het begeleiden van buitenlandse kopers in de zoektocht naar hun droomwoning in Spanje. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner om u te begeleiden bij uw zoektocht. Ook na de aankoop van uw droomwoning, kan u op ons team rekenen. Wij begeleiden u namelijk van A tot Z, volledig in uw eigen taal. Start vandaag nog uw zoektocht. Samen gaan we op zoek naar de ideale woning op de perfecte locatie!

Kantoren in België en Spanje

U bent welkom op ons kantoor in België waar u terecht kan met al uw vragen en inlichtingen over de aankoop van een woning in Spanje, ook nadat u de woning gekocht heeft.

Icon 1st real estate

BIV 509.923

Erkend Vastgoedmakelaar

BIV number background

Nieuwbouwprojecten in Spanje

Wij hebben meer dan 500 nieuwbouwprojecten in verkoop, verdeeld over de beste regio’s van Spanje: Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Almería.

Meer over ons

UNIQ Estates wint Huizenjagers Buitenland!

Serge heeft na een fantastische week huizenjagen de titel van beste huizenjager in de wacht gesleept in het Play4-programma ‘Huizenjagers Buitenland’.

Samen met twee andere andere collega-makelaars ging hij op zoek ga naar de perfecte droomwoning in Spanje voor vier Belgische koppels. Voor zijn uitgezochte woningen aan de Spaanse kust kreeg hij in totaal de beste scores van de kandidaat-kopers.

Heeft u de afleveringen gemist? Neem dan zeker via onderstaande link een kijkje.

Huizenjagers Buitenland 2022
Icon decoration

Never give up your dream

Costa Blanca

Costa Cálida

Costa Almería

Costa Del Sol

Onze regio’s

Icon separation

Wij bieden vastgoed aan op de beste locaties van Spanje en dit voor elk budget. Ons aanbod bestaat uit fantastische moderne villa's, appartementen met zeezicht of golfwoningen en wordt dagelijks bijgewerkt zodat onze klanten altijd up-to-date zijn van de laatste nieuwe projecten.

Bezichtigingstrips Spanje

Bezoek de projecten van uw dromen

Bent u op zoek naar een tweede verblijf in Spanje? Een huis kopen in Spanje is een grote beslissing, maar bij UNIQ Estates bent u in veilige handen. Tijdens een drie of vier dagen durende bezichtigingstrip naar Spanje laten we u kennis maken met de omgeving en de vooraf met u geselecteerde projecten. U leert de leukste regio’s & projecten kennen!

Bovendien geven we u uitleg over de financiële en fiscale aspecten van een aankoop van een tweede verblijf in Spanje. Tijdens uw verblijf verblijft u in een luxe hotel aan de Costa Blanca of Costa Cálida en wordt u begeleid door één van onze Nederlandstalige vastgoedadviseurs die zelf ter plaatse wonen en jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Een bezichtigingstrip is de beste manier om uw droomhuis in Spanje te vinden.

Book a visit in spain

Volgende evenement

Tapas & Casas info weekend

13/07/2024:

9-18u

14/07/2024:

9-18u

Ontdek Spanje: geniet van onze typisch Spaanse tapas en wijnen tijdens ons "Tapas & Casas" info weekend. Onze vastgoedadviseurs staan voor u klaar en delen graag met u de laatste nieuwe projecten en belangrijke informatie over het koopproces van een woning in Spanje.

location UNIQ Estates kantoor, Schoten

Ontdek onze gratis spanje kopers gids!

Bij UNIQ Estates willen we u graag helpen bij het vinden van uw droomwoning in Spanje. Daarom hebben we een gratis "Spanje-kopersgids" ontworpen waarin u antwoord vindt op al uw vragen. De gids bevat veel goede ‘tips & tricks’, uitleg over het aankoopproces, belastingen, verschillende regio's, het klimaat, leuke feiten en nog veel meer.

Getuigenissen

Icon separation

UNIQ Estates is de favoriete makelaar van vele Belgische, Nederlandse en Franse levensgenieters aan de Costa Blanca & Costa Cálida in Spanje. Hieronder enkele getuigenissen van onze klanten.

Hoe kunnen
we u helpen

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

U droomt van een tweede verblijf in Spanje maar u weet niet hoe u eraan moet beginnen? U heeft een woning gezien die u graag wenst te bezoeken? U wil graag een afspraak maken op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.