Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Ontmoet ons nederlandstalig team

Start uw zoektocht

Droomt u van een woning in Spanje en dit als tweede verblijf, permanente woning of investeringsobject voor verhuur?

Iedere klant is uniek en daarom starten we elk klantencontact met een uitgebreid kennismakingsgesprek zodat we perfect weten wat uw behoeftes en wensen zijn. We geven van bij het begin eerlijk advies over onze mogelijkheden om aan die behoeftes te voldoen. Elke klant wordt in zijn eigen taal (Nederlands, Frans of Engels) begeleid.

Bij ons op kantoor of bij u thuis analyseren we uw zoekcriteria en stellen we de voor u meest geschikte regio’s en projecten voor, die overeenkomen met uw wensen en uw budget.

Bestudeer uw financiële situatie

Kopen met of zonder lening

U plant op korte termijn naar Spanje af te reizen en daar bezichtigingen uit te voeren? Vergeet dan niet om ook even de financiële kant van de zaak te bekijken. Indien u van plan bent om te lenen voor deze mogelijke aankoop, dan kunnen wij u hier mee helpen.

Wij hebben goede contacten met verschillende Spaanse en Belgische banken. Neem vrijblijvend contact op om jouw situatie persoonlijk te bespreken.

Bezichtigingstrip

Boek een bezichtigingstrip en kijk zelf ter plaatse

U heeft besloten zelf ter plaatse een kijkje te nemen. Voor het vertrek zoeken we samen met u uit welke projecten voor u het meest geschikt zijn. Op basis daarvan maken we een planning op om de locaties en projecten van uw keuze te gaan bezoeken. Een bezichtigingstrip duurt in de meeste gevallen 3 à 4 dagen, afhankelijk van het aantal te bekijken projecten.

Boek een verkennende trip naar Spanje

Bezichtigingstrip

De beste manier om ons aanbod in Spanje te leren kennen is door deze zelf te bezoeken. Wij zorgen voor alles: we kunnen u helpen met het boeken van de vlucht en accommodatie en halen u, indien gewenst, op aan het vliegveld en begeleiden we u voor een bezoek aan de eerder geselecteerde projecten.

Meer informatie

Vind uw droomwoning

De juiste woning op de juiste plek

Tijdens uw verblijf in Spanje bezoekt u samen met één van onze ervaren vastgoedmakelaars de vooraf geselecteerde woningen. We begeleiden u vanaf de luchthaven en beginnen met een gezellig bezoek aan de omgeving, waar we u onderdompelen in het Spaanse leven en levensstijl.

U leert op een aangename en doelgerichte manier de verschillende regio’s en projecten kennen, waardoor u snel een duidelijk beeld krijgt. Afhankelijk van uw zoekcriteria worden de verschillende dagen opgesplitst per regio.

Onze vastgoedmakelaars handelen volledig in uw belangen en begeleiden u op aangename manier, zonder enige vorm van druk uit te voeren. Bij UNIQ Estates zijn wij er van overtuigd dat de klant zélf aangeeft wanneer deze klaar is om een beslissing te maken. Bovendien zijn onze vastgoedmakelaars dankzij hun jarenlange ervaring gespecialiseerd in het vinden van ‘de juiste woning op de juiste plek’.

Juridische begeleiding aankoop

U heeft uw droom gevonden

Wij werken nauw samen met een onafhankelijken ervaren advocatenkantoor, dat de belangen van onze klanten verdedigt. Alle communicatie verloopt steeds in uw eigen taal (Nederlands, Frans of Engels).

Alle contracten, vergunningen en andere juridische documenten worden voor u gecontroleerd en NIE nummers worden aangevraagd. Indien u specifieke vereisten heeft betreffende de erfenis of schenking van uw Spaanse eigendom kan ook dit voor u geregeld worden.

U hoeft dus zelf niets meer te doen, juist nog genieten van uw nieuwe Spaanse woning.

Opvolging van uw project

Coördinatie en opvolging van uw bouwproject in Spanje

Wij hebben zowel nieuwbouwprojecten die reeds afgebouwd zijn als nieuwe projecten die nog in aanbouw zijn. Indien u gekozen heeft voor een appartement of woning dat nog in aanbouw is, is een deskundige en nauwe opvolging hiervan zéér belangrijk.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de verkoop en opvolging van nieuwbouwprojecten, weten wij perfect waarop gelet dient te worden. Graag geven we u ons deskundig advies en tips.

Op regelmatige basis zullen onze medewerkers ter plaatse gaan om foto’s van uw ‘eigen project’ te nemen zodat u op een eenvoudige manier mee kan volgen van thuis uit.

U kan steeds langskomen bij ons op kantoor voor vragen en opmerkingen over uw project.

De sleutel van uw nieuwe huis

Oplevering en sleuteloverhandiging

Goed nieuws! Uw woning of appartement is klaar om opgeleverd te worden.

Vooraleer u naar Spanje afreist voor de oplevering en de notariële akte te ondertekenen, zorgen wij reeds voor een pre-inspectie, zodat eventuele kleine imperfectheden reeds hersteld kunnen worden voor uw toekomst.

Indien u zelf niet in de mogelijkheid bent om naar Spanje af te reizen, kunnen wij voor u de oplevering en ondertekening van de notariële akte organiseren (met volmacht).

U ontvangt de sleutels van uw nieuwe woning, uw Spaanse droom kan nu écht beginnen!

Bemeubel uw woning

Begeleiding, advies en tips van onze interieurspecialisten

Indien u voor een nieuwbouw woning gekozen heeft, zal u deze in vele gevallen nog dienen te meubileren. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het inrichten van uw woning.

Plaatsing en levering worden kosteloos voorzien, zodat u zelf enkel hoeft te kiezen en genieten.

Indien u de woning gekocht heeft als investering voor verhuur kan u ook opteren voor een van onze op maat samengestelde pakketten, zodat de woning onmiddellijk klaar staat voor verhuur.

Dienst na verkoop

Onze levenslange after sales service

Ook na de aankoop van uw Spaanse droomwoning blijft u bij ons als klant. Onze afdeling ‘aftersales’ zal u maar al te graag onze naverkoopdiensten aanbieden. Onze begeleiding is volledig gratis.

 • Hulp bij afsluiten van verzekeringen;
 • Hulp bij aansluiting internet en/of TV Vlaanderen;
 • Hulp bij het verhuren van uw woning;
 • Sleutelbeheer service;
 • Schoonmaakservice;
 • Tuin en zwembad onderhoud;
 • Organiseren van renovatie- en schilderwerken;
 • Vertaaldienst;
 • En meer ...

U bent steeds welkom bij ons op kantoor met al uw vragen.


Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging. Ontvang binnen de 24 uur GRATIS een selectie woningen op basis van uw wensen.

Zodra wij uw zoekprofiel binnen hebben gaan we aan de slag. U ontvangt van ons de beste 5 woningen beschikbaar op het moment van uw aanvraag.

Volgende evenementen & infodagen

Bekijk de volgende data
 • Tapas & Casas info weekend

  Van 17/05/2024 tot 18/05/2024 - UNIQ Estates kantoor (Schoten, Antwerpen)

  Ontdek Spanje: geniet van onze typisch Spaanse tapas en wijnen tijdens ons "Tapas & Casas" info weekend. Onze vastgoedadviseurs staan voor u klaar en delen graag met u de laatste nieuwe projecten en belangrijke informatie over het koopproces van een woning in Spanje.

 • Tapas & Casas info weekend

  Van 17/05/2024 tot 18/05/2024 - UNIQ Estates kantoor (Schoten, Antwerpen)

  Ontdek Spanje: geniet van onze typisch Spaanse tapas en wijnen tijdens ons "Tapas & Casas" info weekend. Onze vastgoedadviseurs staan voor u klaar en delen graag met u de laatste nieuwe projecten en belangrijke informatie over het koopproces van een woning in Spanje.