Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Gratis gids: hoe veilig vastgoed aankopen in spanje?

Een huis of een appartement in Spanje kopen is een droom voor vele Belgen. Dankzij haar paradijselijke stranden en het mediterrane klimaat is Spanje ideale vakantie plek, het hele jaar door. Toch aarzelen velen echter om de stap te zetten. Waarom? De taalbarrière, de gebrekkige kennis van de Spaanse vastgoedmarkt en de wetgeving zijn hier de voornaamste redenen voor.

Vetrouw in uw vastgoedkantoor UNIQ Estates, wij begeleiden u van A tot Z bij de aankoop van uw tweede verblijf. Een huis kopen in Spanje was nog nooit zo eenvoudig!

Vannuit onze jarenlange ervaring stelden wij een ‘Spanje kopersgids’ op, waarin u antwoord krijgt op al uw vragen die bij de aankoop van vastgoed komen kijken. De verschillende regio’s, verschillende instanties, het aankoopproces, de aankoopkosten, belastingen, financiering mogelijkheden en prijsevolutie worden stap voor stap besproken.

Vraag uw gratis gids nu aan!

Ontvang uw gratis gids

Plant u om te kopen in Spanje?

Boek een verkennende trip naar Spanje

Bezichtigingstrip

De beste manier om ons aanbod in Spanje te leren kennen is door deze zelf te bezoeken. Wij zorgen voor alles: we kunnen u helpen met het boeken van de vlucht en accommodatie en halen u, indien gewenst, op aan het vliegveld en begeleiden we u voor een bezoek aan de eerder geselecteerde projecten.

Meer informatie

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws