Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Bezichtigingstrip

Boek een bezichtigingstrip en kijk zelf ter plaatse

Heeft u besloten om zelf een kijkje ter plaatse te nemen? De beste manier om ons aanbod in Spanje te leren kennen is door middel van een bezichtigingstrip.

Voor het vertrek zoeken we samen met u uit welke projecten voor u het meest geschikt zijn. Op basis daarvan maken we een planning op om de locaties en projecten van uw keuze te gaan bezoeken. Een bezichtigingstrip duurt in de meeste gevallen 3 à 4 dagen, afhankelijk van het aantal te bekijken projecten.

Wij zorgen voor alles: we kunnen u helpen met het boeken van de vlucht en accommodatie en halen u, indien gewenst, op aan het vliegveld en begeleiden we u voor een bezoek aan de eerder geselecteerde projecten.

Verken de regio

Dag 1 - U vliegt naar Spanje

¡Bienvenido a España! U bent zonet aangekomen in Spanje met bestemming zon en ontspanning.

Een van onze medewerkers zal u aan de luchthaven staan op te wachten, om vervolgens uw zoektocht te starten. We begeleiden u vanaf de luchthaven en beginnen met een gezellig bezoek aan de omgeving, waar we u onderdompelen in het Spaanse leven en levensstijl.

U bezoekt op een aangename en doelgerichte manier de verschillende regio’s en reeds enkele projecten, waardoor u snel een duidelijk beeld krijgt. Afhankelijk van uw zoekcriteria worden de verschillende dagen opgesplitst per regio.

’S avonds brengen we u naar het uitgekozen hotel, waar u nog kan nagenieten van uw eerste dag in Spanje.

Bezoek de projecten

Dag 2 - U bezoekt de geselecteerde woningen

Uw UNIQ Estates adviseur haalt u 's ochtends op aan het hotel, waarna de zoektocht verder gezet wordt. Op dag twee heeft u waarschijnlijk reeds een goed beeld van wat u wel/niet wil.

Bij ieder project wordt er ook uitgebreid de tijd genomen om u de omgeving rondom te tonen. We tonen u maar al te graag de leukste plekjes, trendy bars, de mooiste stranden, beste restaurants en belangrijke culturele plaatsen in de buurt.

’S avonds brengen we u naar het hotel, waar u wat kan nakaarten over de bezochte projecten en kan nagenieten van uw tweede avond in Spanje.

Bekijk onze woningen

Herbezichtiging van uw favoriete plek

Dag 3 - Herbezichtiging, bezoek advocaat en terugreis

Een herbezichtiging kan ingepland worden aan de projecten die uw uiteindelijke voorkeur genieten.

Al uw persoonlijke vragen en bemerkingen kunnen beantwoord worden, eventueel in aanwezigheid van de aangestelde advocaat. Wij werken nauw samen met een onafhankelijk en ervaren advocatenkantoor, dat de belangen van onze klanten verdedigt. Onze advocaat en notaris zorgen voor een 100% juridisch veilig verloop. Alle communicatie verloopt steeds in uw eigen taal (Nederlands, Frans of Engels).

In het geval dat u reeds een keuze zou hebben, is er indien gewenst ook nog de mogelijkheid voor een bezoek aan de meubelwinkel.

’S avonds (of de volgende ochtend) voert uw UNIQ Estates adviseur u naar de luchthaven. Dankzij uw zonnig verblijf en onze goede zorgen komt u ontspannen thuis, wellicht als gelukkige eigenaar van uw nieuwe droomwoning in Spanje!

Boek uw
Bezichtigingstrip

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid of reservaties

Vraag vrijblijvend naar onze beschikbare data of stel zelf een datum voor. Idealiter stellen we u 3 of 4 dagen ter plaatse voor, waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze verblijfsduur stelt ons in staat om u zo goed mogelijk te begeleiden. Wilt u langer of korter blijven? Wij passen ons steeds aan aan uw behoeften en beschikbaarheid.