Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

UNIQ Estates

Icon separation

UNIQ Estates is gespecialiseerd in het begeleiden van buitenlandse kopers in de zoektocht naar hun droomwoning in Spanje. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner om u te begeleiden bij uw zoektocht. Ook na de aankoop van uw droomwoning, kan u op ons team rekenen. Wij begeleiden u namelijk van A tot Z, volledig in uw eigen taal. Start vandaag nog uw zoektocht. Samen gaan we op zoek naar de ideale woning op de perfecte locatie!

Kantoren in België en Spanje

U bent welkom op ons kantoor in België waar u terecht kan met al uw vragen en inlichtingen over de aankoop van een woning in Spanje, ook nadat u de woning gekocht heeft.

Icon 1st real estate

BIV 509.923

Erkend Vastgoedmakelaar

BIV number background

Nieuwbouwprojecten in Spanje

Wij hebben meer dan 500 nieuwbouwprojecten in verkoop, verdeeld over de beste regio’s van Spanje: Costa Blanca, Costa Cálida en Costa Almería.

Ontmoet ons op kantoor!

Icon separation

Maakt u graag kennis met ons team vóór u naar Spanje komt? Kom dan zeker even langs op ons kantoor in Schoten (Antwerpen - België) voor een kennismakendgesprek. Ons team staat voor u klaar!

Stijn Herbosch

Mede-oprichter / Manager kantoor België

BIV 509.923

Afgestudeerd in 2013 aan de hogeschool in Mechelen en sinds 2015 officieel erkend als BIV-makelaar. We hebben het hier wel degelijk over Stijn, die de afgelopen jaren al heel wat mensen bijstond gedurende hun hele aankoop- of verkoopproces.

Een man met het hart op de juiste plaats die bovendien van aanpakken weet; iemand die zich uit de naad werkt om de geknipte woning te vinden voor zijn klanten. Omdat iedereen recht heeft op een gelukkige toekomst. En als het op vastgoed aankomt, is dat professioneel advies écht geen overbodige luxe.

Hoewel zijn businesspartner Serge intussen een vaste waarde is geworden op het Spaanse vasteland, blijft ook Stijn kind aan huis in zijn favoriete vakantieland. Waar een ander naar het Zuiden reist omwille van de overheerlijke tapas of verse paella, verlekkert Stijn zich op de nieuwtjes uit de lokale vastgoedmarkt.

Zo blijft hij immers op de hoogte van de recentste ontwikkelingen en kan hij zijn klanten optimaal begeleiden vanuit hun thuisland. Ieder diertje zijn pleziertje, toch?

Serge Claes

Mede-oprichter / Manager kantoor Spanje

BIV 517.709

Wie naar Spanje afreist, wordt daar ongetwijfeld met open armen ontvangen door Serge. Net als Stijn studeerde hij in 2013 af aan de hogeschool in Mechelen, waarna hij meteen aan de slag ging in het beloofde land.

Hij verloor er niet alleen zijn hart aan de lokale vastgoedmarkt, maar leerde er ook een fantastische vrouw kennen. Het duurde dan ook niet lang vooraleer hij de Costa Blanca officieel als tweede thuis kon bestempelen.

De regio kent hij inmiddels als zijn broekzak en ook de plaatselijke vastgoedprojecten hebben al lang geen geheimen meer voor hem.

De combinatie van een uitgebreide talenkennis, een uitzonderlijk empathisch vermogen en een zeker perfectionisme maken van Serge de ideale gids doorheen de Spaanse vastgoedmarkt.

Hij leest zijn klanten als geen ander en doet er dan ook alles aan om hun Spaanse droom te verwezenlijken. Zo getuigen intussen meer dan 200 gelukkige klanten! Wie weet word jij wel de volgende?

Cedric Tielemans

Vastgoedadviseur in België

Cedric startte zijn vastgoedcarrière in België een kleine 10 jaar geleden. De affiniteit met Spanje zorgde ervoor dat hij gedurende deze periode eveneens heel wat mensen mocht verder helpen tijdens hun zoektocht naar een droomverblijf in het warme Zuiden.

Binnen UNIQ Estates vormt Cedric uw eerste aanspreekpunt op het hoofdkantoor te Schoten, waar hij u als vastgoedadviseur de algemene informatie bezorgt. Hiernaast maakt hij u met enorm veel enthousiasme wegwijs met de volledige Spaanse aankoopprocedure, de aankoopkosten en de bijhorende fiscaliteit.

Empathisch als Cedric is, neemt hij steeds met u de exacte zoekcriteria door, zodoende een inspectiereis naar Spanje tot in de kleinste puntjes voorbereid kan worden.

Jeremy Collin

Vastgoedadviseur in Spanje

Jeremy komt oorspronkelijk uit Brussel, waar hij reeds een lange tijd succesvol actief was in de salessector. Hij startte zijn Spaanse vastgoedcarriere in 2013 wat maakt dat de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería geen geheimen meer voor hem kennen.

Hij is een echte teamspeler en draagt klantentevredenheid alsook het bieden van een volledige en uitgebreide service hoog in het vaandel. Eigenschappen die dan ook perfect aansluiten van de unieke visie van UNIQ Estates.

Jeremy ademt Spanje, dat is het minste wat je over hem kan zeggen. Niet alleen spreekt hij de Spaanse taal, ook is hij perfect Nederlands- , Engels- en Franstalig wat maakt dat quasi iedere klant samen met Jeremy de zoektocht naar zijn/haar Spaans droomverblijf in eigen taal kan aanvatten.

Ennio De Crem

Vastgoedadviseur in Spanje

Ennio is oorspronkelijk afkomstig uit Vlaams-Brabant, waar hij een succesvolle zelfstandige carrière achter de rug heeft. Enkele jaren geleden besloot hij om België te verlaten voor Spanje, een stap waar hij nog geen enkel ogenblik spijt van heeft gehad.

Met een heleboel Spaanse ervaring in zijn spreekwoordelijk rugzak, kunnen we Ennio enkel maar omschrijven als een echte Spanje-expert. Zowel de regio’s alsook de lokale projecten aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería kennen dus geen geheimen voor hem.

Ennio is een echte mensenmens, heel empathisch en kan zich steeds perfect inleven in de exacte wensen en criteria van de klant. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat hij dé geschikte persoon is om samen de zoektocht naar uw droomverblijf in Spanje mee aan te vatten!

Erna van Santvoort

Dienst na verkoop in Spanje

Erna, oorspronkelijk afkomstig uit Antwerpen, verhuisde een 13-tal jaren geleden naar het prachtige Spanje waar ze dan ook meteen haar hart verloor. Zowel de Costa Blanca, Costa Cálida alsook de Costa de Almería zijn dus zeker geen onbekend terrein voor haar aangezien ze ook al geruime tijd actief is in de Spaanse vastgoedsector.

Binnen UNIQ Estates verzorgt Erna de volledige dienst na verkoop voor al onze kopende klanten. Dit betekent dat ze onze klanten bijstaat bij de aankoop van meubels, de installatie van internet en televisie en nog zoveel meer.

Hiernaast neemt ze ook de opvolging van de werf (in geval van aankoop op plan) voor haar rekening en inspecteert ze steeds het gekochte eigendom bij de finale oplevering alvorens er wordt overgaan tot het ondertekenen van de aankoopakte.

Ze vormt als het ware steeds hét aanspreekpunt tussen de bouwpromotor en u als koper. Haar tweetaligheid (Spaans en Nederlands) is dan ook een gigantische meerwaarde om alles tot in de puntjes op te kunnen volgen en bij te sturen waar nodig.

Waar UNIQ Estates steeds een feilloze aftersales service aan al haar klanten garandeert, zal Erna u met de glimlach verder helpen met de praktische afhandeling van uw aankoop in Spanje.

Shauni Garcia

Dienst na verkoop in Spanje

Immer goedlachs, joviaal en uitermate empathisch. We hebben het hier wel degelijk over Shauni Garcia. Shauni verliet België enige tijd geleden voor het zonnige Spanje, waar ze een hele hoop vastgoedervaring heeft opgedaan bij een lokale projectontwikkelaar. Vandaag verzorgt ze binnen UNIQ Estates de volledige dienst na verkoop voor al onze klanten.

Wie dus overgaat tot de aankoop van zijn of haar droomeigendom in Spanje, wordt na de aankoop verder geholpen door Shauni. Zo staat zij onze klanten bij tijdens alle facetten van onze begeleiding na aankoop: het kiezen van meubels, de installatie van internet en televisie, het afsluiten van verzekeringen, …

Ook de werfopvolging bij een aankoop op plan en de eindinspectie vooraleer de akte getekend wordt, neemt ze met veel plezier voor haar rekening.

Ze heeft Spaanse roots, wat maakt dat de Spaanse taal geen geheimen voor haar kent. Neem daar de Nederlandse, Franse en de Engelse taal bij, dan weet u dat zij als ideale spreekbuis tussen u en de bouwpromotor fungeert.

Waar UNIQ Estates steeds een feilloze aftersales service aan al haar klanten garandeert, zal Shauni u met de glimlach verder helpen met de praktische afhandeling van uw aankoop in Spanje.


Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging. Ontvang binnen de 24 uur GRATIS een selectie woningen op basis van uw wensen.

Zodra wij uw zoekprofiel binnen hebben gaan we aan de slag. U ontvangt van ons de beste 5 woningen beschikbaar op het moment van uw aanvraag.

Volgende evenementen & infodagen

Bekijk de volgende data
  • Tapas & Casas info weekend

    Van 13/07/2024 tot 14/07/2024 - UNIQ Estates kantoor (Schoten, Antwerpen)

    Ontdek Spanje: geniet van onze typisch Spaanse tapas en wijnen tijdens ons "Tapas & Casas" info weekend. Onze vastgoedadviseurs staan voor u klaar en delen graag met u de laatste nieuwe projecten en belangrijke informatie over het koopproces van een woning in Spanje.

  • Tapas & Casas info weekend

    Van 13/07/2024 tot 14/07/2024 - UNIQ Estates kantoor (Schoten, Antwerpen)

    Ontdek Spanje: geniet van onze typisch Spaanse tapas en wijnen tijdens ons "Tapas & Casas" info weekend. Onze vastgoedadviseurs staan voor u klaar en delen graag met u de laatste nieuwe projecten en belangrijke informatie over het koopproces van een woning in Spanje.