Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

UNIQ Estates nam deel aan het TV progamma ‘Huizenjagers Buitenland’, de Spanje-week, die tussen 13 juni en 17 juni vier dagen lang op de zender Play4 te zien is. Lees onderstaand meer over onze deelname en (her)bekijk de uitzendingen.

Huizenjagers Buitenland picture

Dag 1 - 13/06/2022

Aflevering 1

Icon separation

Tijdens de eerste aflevering ging onze zaakvoerder Serge samen met de twee andere makelaars op pad voor een chique miljoenenvilla voor Thierry en z'n dochter Anne-Sophie. Zij zoeken een luxueus vakantieverblijf aan de Spaanse Costa Blanca. Deze miljonair werkte 40 jaar lang in de distributiesector en wil op zijn oude dag genieten onder de Spaanse zon. En Thierry weet precies wat ie wil voor dat geld: een chique villa in de buurt van Alicante.

Budget: 1,2 miljoen euro
Huizenjagers Buitenland picture

Dag 2 - 14/06/2022

Aflevering 2

Tijdens de tweede aflevering gaan de Huizenjagers op zoek naar het perfecte vakantiehuis van Marie-Rose en Yvo in Spanje. Zij willen overwinteren aan de Costa Blanca. Deze twee Hasseltse tortelduifjes zijn beiden gepensioneerd en hebben zin in een nieuw avontuur. Zij willen liefst tussen de Belgen zitten en houden helemaal niet van de Spaanse stijl.

Budget: 170.000 euro
Huizenjagers Buitenland picture

Dag 3 - 15/06/2022

Aflevering 3

Martine en haar man Yves dromen al jaren van een eigen vakantiestekje aan de Costa Blanca, dus besloot beste vriendin Miet om Huizenjagers in te schakelen.In Martine's ideale vakantiewoning is er niet alleen voldoende plaats voor haar gezin, maar ook voor dat van boezemvriendin Miet.

Budget: 250.000 euro

Dag 4 - 16/06/2022

Aflevering 4 – UNIQ Estates is de winnaar!

Icon separation

De laatste opdracht van de Spaanse week komt van levensgenieters Paul en Griet uit Kortrijk. Dit grote gezin wil graag een villa met zeezicht aan de prachtige Costa Blanca in het westen van Spanje. Budget: 400.000 euro. Tijdens deze laatste aflevering van Huizenjagers Buitenland komt Serge te weten dat hij de winnaar was van het tv-programma.

Huizenjagers Buitenland picture

Boek uw
Bezichtigingstrip

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid of reservaties

Vraag vrijblijvend naar onze beschikbare data of stel zelf een datum voor. Idealiter stellen we u 3 of 4 dagen ter plaatse voor, waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze verblijfsduur stelt ons in staat om u zo goed mogelijk te begeleiden. Wilt u langer of korter blijven? Wij passen ons steeds aan aan uw behoeften en beschikbaarheid.