Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Groot nieuws! De officiële datum waarop wanneer Spanje opnieuw zijn grenzen (gedeeltelijk) openstelt, is bekend. Waar we een tweetal weken geleden nog verwacht hadden dat het als inwoner van België of Nederland niet eerder dan ‘begin juli’ mogelijk zou zijn om naar Spanje af te reizen, kunnen we nu onze vliegtickets al boeken met als vertrekdatum 21 juni.

Reizigers uit niet EU-landen zullen tot 1 juli moeten wachten om opnieuw naar Spanje af te kunnen reizen aangezien 1 juli de datum is dat in heel de Europese Unie de buitengrenzen open zullen gaan. Ook blijven de grenzen met Spanje’s buurland Portugal voorlopig gesloten tot en met 30 juni, dit op vraag van de Portugese regering.

Op 21 juni eindigen in Spanje eveneens de noodtoestand en het de-escalatieproces wat ongeveer wil zeggen dat het toerisme opnieuw zijn ‘normale’ verloop zal kennen: de verplichte 14-daagse thuisquarantaine voor reizigers vanuit het buitenland vervalt. Het dragen van mondmaskers en het handhaven van de regels m.b.t social distancing blijven uiteraard wel verplicht. Ook is het zo dat reizigers die via vliegvelden of havens Spanje betreden, gecontroleerd zullen worden via thermische camera’s.

Bij UNIQ Estates zijn wij volop voorbereid om u, onze klant, te begeleiden met het inplannen van uw inspectietrips en kijken we ernaar uit u met vol enthousiasme opnieuw in Spanje te verwelkomen! We staan vanaf 21 juni terug klaar om met u de meest aantrekkelijke en interessante appartementen, woningen en villa’s aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería te bekijken en u te assisteren in de zoektocht naar uw Spaanse droomwoning!

Tot snel, tot 21 juni!

Meer nieuws

Icon separation