Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Waar het coronavirus vanaf midden maart de wereld toch voor een groot deel overnam, tellen vandaag meer dan ooit vakantiegangers, tweedeverblijvers en geïnteresseerde kandidaat-kopers af naar de dag dat Spanje opnieuw zijn grenzen openstelt voor ‘toeristen’.

Wel, dat aftellen begint nu écht te korten omdat we nu ook zo goed als zeker een officiële datum bekend gemaakt hebben gekregen: 1 juli. Hoewel 1 juli nog niet officieel vastligt (officieel werd er door de Spaanse premie Pedro Sánchez ‘vanaf juli’ verkondigd), wordt er door de media toch wel vanuit gegaan dat deze datum zou kloppen.

Bij UNIQ Estates zijn wij dan ook mee voorzichtig positief en kijken er met groot verlangen naar uit om u, onze klant, opnieuw in Spanje te mogen verwelkomen. Verwelkomen zoals we u waarschijnlijk nog nooit eerder hebben mogen verwelkomen, aangezien dit in de eerste periode nog steeds met een mondmasker en de nodige veiligheidsmaatregelen zal zijn. 

Voorzichtig positief zijn houdt voor ons in dat wij onze klanten sterk aanbevelen om hun vluchten/inspectietrips - in samenspraak met ons- pas in te boeken vanaf 15 juli. De reden dat wij deze datum uitgekozen hebben is omdat wij steeds werken onder het motto ‘voorzichtigheid is de moeder der wijsheid’.

Bent u ook van plan om binnenkort opnieuw af te reizen naar Spanje of zit u met vragen over de eventuele aankoop van uw droomwoning in Spanje na de coronacrisis? Contacteer ons dan nu op het nummer 0499/36.92.80 of via info@uniqestates.be.

¡Hasta pronto en España!


Meer nieuws

Icon separation