Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Heeft u altijd al gedroomd van een tweede verblijf aan één van de Spaanse Costa’s?

UNIQ Estates is dé Belgische specialist op gebied van vastgoed in Spanje. Dankzij de jarenlange ervaring werd er in het voorjaar van 2020 besloten een fysiek kantoor in België te openen om geïnteresseerden nog beter te kunnen begeleiden.

Spanje is het favoriete vakantieland van vele Belgen. Ieder jaar kopen er steeds meer Belgen een tweede verblijf aan één van Spanje’s mooiste Costa’s, doch blijft dit een zeer grote beslissing.

Graag sommen Serge Claes en Stijn Herbosch, zaakvoerders en tevens ook oprichters van UNIQ Estates, voor u de voordelen op om te kiezen voor een makelaar met een fysiek kantoor in België.

1.     Aanspreekpunt in eigen land

Het staat inmiddels zo goed als vast, Spanje wordt uw tweede thuis. 
Het overgaan tot aankoop van uw droomwoning in Spanje is een grote stap waarbij UNIQ Estates u graag in begeleidt, startende vanuit het kantoor in België.

Uit het groot aantal makelaars met een Spaanse vastgoedportefeuille zijn er slechts enkele waarbij u zowel voor de het eerste contact, de aankoop, opvolging en dienst na verkoop in eigen land terecht kan. Met het kantoor in Schoten (Antwerpen) vormt UNIQ Estates het ideale aanspreekpunt voor klanten uit het hele land.

2.     Het BIV kijkt toe

In België waakt het ‘Beroepsinstituut voor vastgoedmakelaars’ (BIV) over al zijn erkende leden. Ook UNIQ Estates behoort tot de groep van erkende BIV-leden. 
Een BIV-erkenning maakt dat klanten steeds met een gerust gevoel tot aankoop kunnen overgaan. Het biedt de klant zekerheid en garantie om niet te maken te krijgen met een malafide makelaar.

In Spanje gaat men volledig anders te werk. Een toezichthoudende instantie, zoals in België het BIV, vindt u daar niet terug. Het beroep is er niet erkend waardoor iedereen, met of zonder enige opleiding in het vastgoed, zich als ‘vastgoedmakelaar’ kan profileren. Dit maakt dat eenieder op Spaans grondgebied een kantoor kan openen.

Met ook een vestiging in België, zal u steeds op beide oren kunnen slapen wanneer u uw droomverblijf in Spanje via UNIQ Estates aankoopt.

3.     Begeleiding van A tot Z

Half werk is iets wat ze bij UNIQ Estates niet kennen. Ze staan gekend voor de totaalbegeleiding die ze keer op keer afleveren. De gestructureerde aanpak, die ze klant per klant personaliseren, bleek al snel een succesformule te zijn. 

Een huis verkopen kan iedereen”, een gezegde dat binnen de makelaardij wel vaker de ronde doet. Bij UNIQ Estates interpreteren ze ‘verkopen’ echter in de ruime zin van het woord en staan ze graag bij in het gehele aankoopproces.

Dit houdt in dat:

-       U te maken heeft met een professioneel contact als eerste aanspreekpunt in België;

-       Ze u bijstaan tijdens de volledige organisatie van een bezichtigingstrip;

-       U professioneel onthaald en begeleid wordt door een erkend UNIQ Estates adviseur in Spanje;

-       In nauw contact staan met lokale en onafhankelijke Nederlandstalige advocatenkantoren in Spanje, die een zorgeloze afhandeling van de papierwinkel garanderen;

-       Ze beschikken over contacten in het bankwezen in België en Spanje, dewelke eventueel een financiële oplossing voor uw aankoop kunnen voorzien;

-       U ook na de aankoop van uw woning in Spanje bij hen terecht kan voor de inrichting en het bemeubelen ervan. UNIQ Estates werkt samen met interieurspecialisten die u gratis advies verstrekken;

-       U van de levenslange ‘aftersales service’ geniet die UNIQ Estates gratis aan haar klanten aanbiedt.

4.     Altijd welkom 

Om te eindigen met het grootste verschil tussen een makelaar in Spanje of één met een kantoor in België, benadrukken we graag dat u bij UNIQ Estates altijd welkom bent. Ze zijn met hun kantoor in Schoten makkelijk te bereiken vanuit het ganse land en ontvangen u meer dan graag voor een informatief gesprek, kennismakingsgesprek of andere. 

Ook na het aankopen van uw droomwoning in het land van de zon, kan u 7 dagen op 7 bij UNIQ Estates terecht om eventueel bijkomende zaken te bespreken. Ze vormen een transparant aanspreekpunt tijdens het volledige aankoopproces en verzorgen persoonlijk de gehele aftersales na het kopen van een eigendom.

 

 

 

Meer nieuws

Icon separation