Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Weldra is het zo ver, eindelijk openen we de deuren van ons nieuw kantoor te Schoten.

Hoe jammer we het ook vinden dat we -wegens de hangende corona maatregelen- deze opening niet uitgebreid samen met u kunnen vieren, hoe gemotiveerd we dan weer zijn om u te assisteren in de zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Assisteren begint met informeren, en het is dan ook met die gedachtegang dat we u graag verwelkomen op onze infodag van zondag 9 augustus 2020.

Tijdens deze infodag stellen wij u graag onze nieuwe vastgoedprojecten voor en zullen wij u antwoord bieden op de meest gestelde vragen met betrekking tot het aankopen van vastgoed in Spanje zoals o.m.:

- Hoe verloopt de aankoop van een woning in Spanje?

- Wat zijn de aankoopkosten, terugkerende kosten en belastingen?

- Wat zijn de interessantste regio’s?

- Koop ik om te verhuren of gebruik ik het zelf?

- Leen ik best via een Spaanse of Belgische bank?

- Hoe reageert de Spaanse vastgoedmarkt op de coronacrisis?


Inschrijven kan nu via http://uniqestates.be/infodagen.

—— 

Praktische informatie (m.b.t. de corona maatregelen)

De gehele infodag zal uitsluitend op afspraak verlopen, waardoor we uitgebreid de tijd kunnen nemen om uw exacte wensen en vereisten persoonlijk te bespreken. U kan bij de inschrijving voor deze infodag een gewenst uurslot doorgeven, waarna één van onze medewerkers u zal contacteren om het uur van uw afspraak in overleg vast te leggen.

Vanzelfsprekend zullen al de maatregelen met betrekking tot social distancing en hygiëne in acht worden genomen en kan u ervan op aan dat dit informatiemoment voldoet aan de opgelegde voorwaarden opgesteld door de Belgische overheid.


Meer nieuws

Icon separation