Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: UNIQ Estates zal vanaf maandag 13 juni vier dagen lang stuk te zien zijn op Play4 en dit omdat wij deelnemen aan het tv programma Huizenjagers Buitenland!

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Huizenjagers trekt het programma naar het zonnige Spanje. Binnen het programma gaat onze zaakvoerder Serge Claes samen met twee concullega-makelaars op zoek naar de perfecte woning voor vier kandidaten/koppels, dewelke ook effectief op zoek zijn naar hun droomverblijf in het prachtige Spanje. Na elke aflevering zullen wij als makelaar door deze kandidaat-kopers beoordeeld worden op de getoonde eigendommen, waarna wij vervolgens een score op 10 (en eventueel een bod) van hen zullen mogen ontvangen.

UNIQ Estates zal in de week van 13 juni 2022 te zien zijn in het fantastische tv-programma op Play4 en dit maar liefst vier dagen op een rij (maandag tot en met donderdag).

Op donderdag 16 juni zal de winnaar van de Spaanse editie ‘Huizenjagers Buitenland’ dan bekend gemaakt worden. Uiteraard is deelnemen belangrijker dan winnen, maar toch kijken wij alvast enorm uit naar het resultaat en hopen wij natuurlijk de prachtige Huizenjagers-troffee in ontvangst te mogen nemen.

Donderdag 16 juni zal tijdens de finale aflevering van de ‘Spaanse Huizenjagers Buitenland’-week de winnaar bekend gemaakt worden.

Volg zeker onze website en social media om op de hoogte te blijven van het verloop van het programma en een kijkje achter de schermen.

Meer nieuws

Icon separation