Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Wij vernamen gisterenavond (maandag 21 september 2020) het nieuws dat het vanaf 25 september niet langer verboden zal worden om naar rode zones -waaronder Spanje momenteel nog steeds valt- af te reizen. Dit nieuws werd bekend gemaakt door de minister van Buitenlandse Zaken Philippe Goffin. De afreis naar een rode zones blijft strikt afgeraden, wat inhoudt dat Buitenlandse Zaken terugkeert naar de formulering van reisadviezen zoals die voor de coronacrisis bestond.

Een eventuele afreis naar Spanje -al dan niet met het oog om er uw droomwoning te kunnen vinden- is dus met andere woorden opnieuw mogelijk. Uiteraard staan wij bij UNIQ Estates dan ook opnieuw klaar om uw met open armen in het prachtige Spanje te mogen verwelkomen.

Graag wensen wij eveneens te benadrukken dat ons kantoor in België tijdens deze periode uiteraard geopend blijft en dat u er steeds welkom bent met al uw vragen m.b.t. het aankopen van vastgoed in Spanje. Hiernaast zijn wij steeds telefonisch bereikbaar op het nummer (+32) 3 304 40 40.

Uw gezondheid primeert, laat daar alvast geen onduidelijkheid over bestaan. Daarom worden tijdens kennismakingsgesprekken, inspectiereizen en bezichtigingen ter plaatse steeds de coronamaatregelen in acht genomen.

Wij kijken er alvast naar uit om u (opnieuw) in Spanje te mogen verwelkom.

Volg zeker onze Facebook- en Instagrampagina om op de hoogte te blijven van het laatste Spaanse vastgoednieuws!

Meer nieuws

Icon separation