Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Vanaf maandag 27 september zal UNIQ Estates vier dagen aan een stuk te zien zijn op Play4 en dit omdat wij deelnemen aan Huizenjagers Buitenland 2021.

UNIQ Estates zal in de week van 27 september 2021 te zien zijn in het fantastische tv-programma op Play4 en dit maar liefst vier dagen op een rij (maandag tot en met donderdag).

Binnen het programma gaat onze zaakvoerder Serge Claes samen met concullega-makelaars op zoek naar de meest geschikte eigendommen voor vier kandidaten/koppels, dewelke ook effectief op zoek zijn naar hun droomverblijf in het prachtige Spanje. Na elke aflevering zullen wij als makelaar door deze kandidaat-kopers beoordeeld worden op de getoonde eigendommen, waarna wij vervolgens een score op 10 (en eventueel een bod) van hen zullen mogen ontvangen.

Op donderdag 30 september zal de winnaar van de Spaanse editie ‘Huizenjagers Buitenland’ dan bekend gemaakt worden. Uiteraard is deelnemen belangrijker dan winnen, maar toch kijken wij alvast enorm uit naar het resultaat en hopen wij natuurlijk de prachtige Huizenjagers-troffee in ontvangst te mogen nemen.

Donderdag 30 september zal tijdens de finale aflevering van de ‘Spaanse Huizenjagers Buitenland’-week de winnaar bekend gemaakt worden.

Meer nieuws

Icon separation