Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Naar aanleiding van de opening van ons gloednieuwe kantoor te Schoten, kregen we vorige week vrijdag HLN over de vloer.

‘Gepassioneerde makelaars openen kantoor gespecialiseerd in vastgoed aan de Spaanse kust’ viel er zaterdag 8 augustus te lezen op de nieuwspagina van Het Laatste Nieuws (regio Schoten). In het uitgebreide krantenartikel delen zaakvoerders Stijn Herbosch en Serge Claes hun visie en mening over de Spaanse vastgoedmarkt. Ook komt u in het online artikel kort te weten wie Stijn en Serge zijn en waar UNIQ Estates voornamelijk voor staat.

Bekijk het volledige artikel via https://bit.ly/2Q1cEzo

Op zondag 9 augustus was de spreekwoordelijke kop er dan ook echt af! Het UNIQ Estates kantoor te Schoten opende haar deuren voor een succesvolle infodag ‘Spaans Vastgoed’.

We mochten meteen meer dan 10 geïnteresseerden kandidaat-kopers op ons nieuwe kantoor ontvangen. De meerwaarde van een fysieke vestiging in België bleek zo al snel duidelijk voor de geïnteresseerden!

Wegens het grote succes van onze eerste infodag, besloten we direct een tweede infomoment vast te leggen. Dit infomoment zal doorgaan op zaterdag 12 en zondag 13 september, in -u kan het al raden- ons kantoor te Schoten!

Inschrijven voor het infoweekend kan u via onze eigen website of telefonisch via het nummer 03 304 40 40.

Meer nieuws

Icon separation