Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

2022, een jaar waarin het populaire Spanje weer enkele recordcijfers gebroken heeft, toch zeker als het op de verkoop van (nieuwbouw)vastgoed aan niet-residenten aankwam. Mede door de gigantische populariteit en de grote interesse, mochten wij  bij UNIQ Estates wederom tientallen gezinnen met succes begeleiden in de zoektocht naar hun droomwoning/-appartement in het altijd zonnige Spanje. Via deze weg wensen wij al onze klanten enorm hard te bedanken voor het gestelde vertrouwen.

Vol goede moed kijken wij samen met u uit naar het komende kalenderjaar. Graag wensen wij u hierbij alvast een zalige Kerst en een fantastisch en vooral warm 2023 toe. Dat al uw (Spaanse vastgoed)dromen in het komende jaar mogen uitkomen!

2022:  Een (zeer) korte terugblik.
Omdat 2022 in de doorgroei van UNIQ Estates nog belangrijker geweest is dan 2021, blikken wij graag nog even terug op het afgelopen kalenderjaar.
2022 zal voor UNIQ Estates uiteraard altijd het jaar blijven waarin onze zaakvoerder Serge Claes mocht deelnemen aan het populaire televisieprogramma Huizenjagers Buitenland. Na een succesvolle editie, slaagde Serge er in om het programma te winnen en de felbegeerde trofee mee 'naar huis' te nemen. Deze trofee kent nu een mooie plaats op ons hoofdkantoor te Schoten.

Hiernaast groeide UNIQ Estates in 2022 organisch van een vijfmansbedrijf naar een bedrijf waarin zes fantastische personen werkzaam zijn. In de loop van 2023 verwachten wij nog een extra uitbreiding van ons team, daar wij bijkomend willen blijven inzetten op de maximale service voor al onze klanten, zowel voor als na de aankoop.

2022: Onze kantoren tijdelijk gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar
Via deze weg informeren wij u eveneens graag over het feit dat onze kantoren in Schoten en Torrevieja gesloten zullen zijn vanaf 26 december tot en met 1 januari naar aanleiding van onze jaarlijkse sluiting tussen Kerst en Nieuw.

2023:  Ook volgend jaar staan wij klaar om u te begeleiden in uw Spaanse zoektocht!
Bent u zelf ook op zoek naar een prachtige nieuwbouwappartement of -villa in Spanje?  Contacteer ons dan zeker even om de mogelijkheden samen met ons te bekijken!

Meer nieuws

Icon separation