Winnaar Huizenjagers Buitenland!
logo uniq estates

Zoek met ons
naar uw spaanse (t)huis

Wij contacteren u vrijblijvend voor een persoonlijke opvolging

Wilt u graag dat wij u opbellen? Laat uw gegevens achter en binnen de 24u nemen wij contact met u op. Samen starten we uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Goed nieuws voor de Belgische Spanjeliefhebbers! De Britse luchtvaartmaatschappij easyJet opent vanaf het voorjaar van 2024 een nieuwe basis op de internationale luchthaven van Alicante, waardoor er meer rechtstreekse vluchten kunnen plaatsvinden. EasyJet staat bekend voor haar betaalbare ticketprijzen.

Rijsel

Vanuit België kan men spijtig genoeg niet rechtstreeks naar Alicante vliegen via easyJet, maar niet getreurd: vanaf woensdag 1 mei 2024 kan er vanuit Lille (Rijsel) wél vluchten geboekt worden. Dat werd intussen officieel gecommuniceerd door de Britten en er kan zelfs nu al geboekt worden voor vluchten vanaf mei.

West- en Oost-Vlamingen

Vooral voor West- en Oost-Vlaamse reizigers is dit een interessante nieuwe piste. Lille is namelijk een uurtje rijden vanuit het Gentse, de Belgische kust, Brugge, Aalst, … Steden als Kortrijk, Roeselare, Waregem zijn zelfs op een half uurtje rijafstand of minder gelegen. Elke woensdag en zaterdag zijn er vluchten tussen Lille en Alicante en andersom. Zowel ochtend- als namiddagvluchten kunnen geboekt worden.

Prijs van een ticket

Qua prijs kan u dus nu al de proef op de som nemen. Neem nu bijvoorbeeld een reis van 29 mei tot en met 5 juni. Vanaf €98 per persoon kan u al vanuit Lille aan uw lentetrip beginnen. We hoeven u niet te vertellen dat afhankelijk van de schoolvakanties en feestdagen dit bedrag kan oplopen.

Ook andere steden

U woont of vertoeft langere periodes in Spanje en heeft zin in een citytrip vanuit Alicante? Buiten Lille kondigde de luchtvaartmaatschappij maar liefst 8 nieuwe rechtstreekse bestemmingen van en naar Alicante aan: Southampton, Newcastle, Belfast, Zürich, Praag, Lyon, Nantes en Nice.

Meer nieuws

Icon separation